Vores investorer

Hos Ejendomsinvestering A/S har vi mange forskellige investorer, som ofte kommer med lige så forskellige baggrunde. Det kan vi godt lide, for det giver vores investorgruppe en god diversitet. Faktisk er 80% af vores investorer gengangere – det tager vi som et stort kompliment.

Mange af vores investorer har aldrig prøvet at investere i ejendomme før, men det betyder ikke noget for os. Det vigtigste er, at vores investorer ved, at når man investerer i ejendomme, er det en langsigtet investering. Investorerne forstår trygheden i at investere i noget håndgribeligt og solidt, som ejendomme og byggeprojekter er. Derfor sker investeringer hos os altid i selskabsregi og ikke som privatperson, og investeringerne starter fra 750.000 kroner og opefter.

Se vores investeringsprojekter her.

Fælles for vores investorer er, at de kan lide at være med, hvor der sker noget. Vores investorer synes, det er spændende at være med fra projekternes start, se dem vokse og ikke mindst så nyder de, at Ejendomsinvestering A/S tager sig af alt. Hos os skal de ikke spekulere på hverken udlejning eller vedligehold af ejendommen, for Ejendomsinvestering A/S er en samlet forretning, og vores ansatte tager sig af alle aspekter af investeringen.

Citat

”Passiv investering, i trygge rammer uden daglige bekymringer.”


Det er derfor, Anders Klostergaard har valgt at lægge sine investeringer hos os.

starter investeringerne som minimum på hos os i Ejendomsinvestering A/S Læs om vores tilgang


Hør mere om os, Holmsø Boligresorts og muligheden for at blive investor.

Kontakt Jonas Dørken på 30149493