Historien bag Ejendomsinvestering A/S

Det var i 2016, at ungdomsvennerne Christopher Stensbjerg og Jonas Dørken med hver deres baggrund og forretningserfaring førte gamle planer om at drive forretning sammen ud i livet. De stiftede virksomheden ”Vibe Development”, som vi i dag kender som Ejendomsinvestering A/S.

I årene forinden var Jonas Dørken administrerende direktør i Skousen, hvor han gennemførte en stor og succesfuld turnaround. Christopher drev gennem en årrække med succes en større entreprenørforretning som stifter og direktør.

I de følgende år har de sammen skabt store ejendomsudviklingsprojekter i større danske provinsbyer. Det nyeste skud på stammen er konceptet Holmsø Boligresorts med første boligresort beliggende i Silkeborg.

Erfarne kræfter kommer til 

I løbet af 2020 og 2021 er Ejendomsinvestering A/S styrket med erfarne kræfter, der desuden har tilført yderligere kapital.

Selskabet ”Profound Partners” med Søren Toft-Jensen som ejer og Steffen Pasgaard som formand blev i 2020 medejere af Ejendomsinvestering A/S og tiltrådte samtidig i bestyrelsen. Profound Partners er et sundt, velkonsolideret selskab, hvis grundlag er skabt gennem familiens salg af industrivirksomheder, der var blandt Europas største indenfor sit segment.

I april 2021 blev Allan Bjørn ansat som CFO, og han fik samtidig medejerskab i Ejendomsinvestering A/S. Allan er statsautoriseret revisor og bringer mangeårig erfaring med sig fra både BDO og som medejer af Partner Revision. Allan sidder desuden som bestyrelsesformand i flere større virksomheder.

Inklusiv søsterselskabet Viva & Co A/S har Ejendomsinvestering A/S i dag 20 brancheerfarne fuldtidsansatte.

Hos Ejendomsinvestering A/S bliver din investering en del af noget større. Med mangeårig erfaring inden for ejendoms- og investeringsbranchen udvælger vi de bedste grunde til at danne rammen for en attraktiv investering. Se vores investeringsprojekter
Vores tilgang bygger på et fælles afsæt for din kommende investering. Det starter med et personligt møde. Sådan bliver du investor
af vores investorer er gengangere. Det tager vi som et kompliment! Læs om vores tilgang