Vi skaber værdi. Helt fra start.

Når vi udvikler Holmsø Boligresorts, starter det med et stykke jord. Det udvælger vi selv, og vi varetager alle faser frem mod et færdigt seniorboligresort og en sikker investering.

Ejendomsinvestering A/S er en virksomhed skabt på solid erfaring, god forretningssans og venskab. Vi tror på, at tryghed og ærlighed er måden at drive en sund forretning på, og at det er igennem netværk og gennemsigtighed, at vi skaber de bedste fundamenter for et godt købmandskab.  

Med kontorer i Silkeborg og Risskov er vi placeret strategisk tæt på større danske byer, hvor udviklingspotentialet er stort og mulighederne mange.

Sammen med os har du mulighed for at investere i Holmsø Boligresorts, som er et unikt og nytænkende koncept af seniorbofællesskaber. Holmsø Boligresorts inkluderer ekstraordinære aktiviteter og faciliteter, der skaber nye rammer for sundhed og fællesskaber, så seniorerne kan bevare en høj livskvalitet og aktiv livsstil langt op i årene.

En samvittighedsfuld investering, hvor du ikke kun gør en forskel for landets seniorer, men også gør noget godt for din formue.

Bliv klogere på, hvorfor vi kan tilbyde dig et højere afkast end gennemsnittet

Vi har mere end 20 års erfaring med ejendomsinvestering og – udvikling, og vores netværk er derfor stort og velfunderet. Det gør os i stand til at skabe kompetente løsninger og stabile kontrakter, der sikrer Ejendomsinvestering A/S en solid førerposition på markedet, så vi kan holde fokus på at skabe attraktive investeringer med værdifulde afkast.

Læs mere om de erfarne kræfter bag

Hos os skaber sunde investeringer, gode relationer og kompetent erfaring et værdifuldt afkast.

Ejendomsinvestering A/S skiller sig ud fra mængden, fordi vi selv skaber Holmsø Boligresorts og konceptet bag fra bunden og ser projekterne vokse. Derfor trækker vi bogstaveligt talt selv i gummistøvlerne og sørger for at vælge den helt rigtige grund til de seniorboligresorts, vi skaber.

Essens

 

Hos Ejendomsinvestering A/S er du passiv investor, fordi vi ved, at du har andet at bruge din tid på. Vi klarer arbejdet for dig, så du ikke skal spekulere på hverken udlejning eller vedligehold af ejendommen.

Ejendomsinvestering A/S er én samlet forretning, og vores ansatte tager sig af alle aspekter af investeringen.

Citat

”Passiv investering, i trygge rammer uden daglige bekymringer.”


Det er derfor, Anders Klostergaard har valgt at lægge sine investeringer hos os.