Holmsø Boligresorts

Holmsø Boligresorts er Danmarks mest ambitiøse seniorboligkoncept, der sætter nye standarder for, hvordan seniorer lever deres liv. 

 

Gør en forskel med din formue

Som investor i Holmsø Boligresorts kan du gøre en forskel for landets seniorer samtidig med, at du gør noget godt for din formue. Udover et være med til at opfylde en drøm for mange seniorer, kan du også se frem til en gennemsnitlig årlig forrentning i 10 år på 8-10 pct. 

En investering i fremtiden

Det sociale fællesskab, aktiviteter og oplevelser trækker i seniorerne, og deres stærke helbred og aktive livsstil stiller helt nye krav til fremtidens boligform.

Derfor overvejer 80.000 ældre også inden for de næste fem år at flytte i bofællesskab. En stor kontrast til de cirka 7.000 boliger i seniorbofællesskaber, der i dag findes i Danmark (Real Dania). 

Boligresorts vs. bofællesskaber

Holmsø Boligresorts er servicerede bofællesskaber, hvor der er plads til både at være sig selv og sammen med andre.

Et boligresort indeholder moderne, seniorvenlige lejligheder og ekstraordinære fællesfaciliteter som blandt andet wellness-afdeling samt fitness- og gymnastikrum, der er tilpasset behovet for en aktiv og social seniortilværelse.

I det udendørs gårdmiljø i hjertet af boligresortet kan seniorerne i de kolde måneder nyde de grønne omgivelser i det store, stemningsfyldte orangeri. Og når vejret bliver varmere, er den store tagterrasse et populært sted at nyde solen og udsigten. 

Holmsø Boligresorts har desuden en aktivitetsvært, der er behjælpelig med at arrangere tilbud om frivillige aktiviteter og arrangementer sammen med og for seniorerne. 

Central placering

Holmsø Boligresorts er beliggende centralt i attraktive danske vækstbyer. Vi trækker bogstavelig talt selv i gummistøvlerne og sørger for at vælge den helt rigtige grund til vores projekter - altid tæt på indkøbsmuligheder, skønne naturområder, kulturoplevelser og offentlig transport. 

Vil du vide mere om Holmsø Boligresorts?

Udfyld felterne herunder og vi holder dig opdateret om kommende investeringsprojekter i Holmsø Boligresorts

Navn *
E-mail *
Telefon *
Tilladelse *
First Name:

Investeringsprojekter i danske vækstbyer 

Sammen med vores investorer skaber vi ejendomsprojekter i attraktive danske vækstbyer. Se vores fuldtegnede projekter under opførsel og i drift. 

starter investeringerne som minimum på hos os i Ejendomsinvestering A/S Læs om vores tilgang

Vi er registreret som forvalter af alternative investeringsfonde hos Finanstilsynet. Det er din sikkerhed for, at vi har en ærlig og gennemsigtig forretning. 

Høje afkast af dine investeringer 

Når du investerer sammen med os, kan du forvente et afkast på mellem 8 og 10 procent, som genereres gennem et positivt cash flow fra udlejningen af bygningen.

Grunden til, at vi kan tilbyde vores investorer et så højt afkast, er simpel: vi har skåret alle mellemleddene væk og driver alle dele af vores forretning selv. Vores driftsafdeling varetager ejendommens drift og sørger dermed også for den løbende vedligeholdelse.

Essens

 

Hos Ejendomsinvestering A/S er du passiv investor, fordi vi ved, at du har andet at bruge din tid på. Vi klarer arbejdet for dig, så du ikke skal spekulere på hverken udlejning eller vedligehold af ejendommen.

Ejendomsinvestering A/S er én samlet forretning, og vores ansatte tager sig af alle aspekter af investeringen. Udviklingen, konceptet, udlejningen og driften.